RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Готові зрушити гори - названо найцілеспрямованіші знаки Зодіаку

Астрологи, які раніше розповіли про представників гороскопу, які володіють магічними здібностями, тепер назвали найцілеспрямованіші знаки Зодіаку.

Про це пише 5-tv.

Терези

Ці люди непохитно йдуть до мети, однак в дорозі можуть втратити до неї інтерес і переключиться на щось інше. Терези багатозадачні та здатні робити кілька справ одразу, але це загрожує розпиленням і втратою мотивації.

Водолій

Представники знака наполегливі, розумні і мають лідерські якості. Вони відчувають задоволення від подолання перешкод. Якщо їх немає, вони навіть можуть придумувати труднощі самі, щоб долати їх, причому не поодинці, а з кимось.

Стрілець

Стрілець рішучий, активний і завжди налаштований на позитив. Представники знаку намагаються максимально добре зробити те, за що взялися. Однак їх слабке місце - труднощі в доведенні справи до кінця.

Скорпіон

Володіючи запальним і ексцентричним характером, Скорпіони дуже активні і продуктивні. Вони добре виконують свою роботу і мають підвищену стійкість до стресів, що робить їх просто незамінними співробітниками.

Лев

Леви - лідери і за всяку ціну прагнуть бути в центрі уваги і отримувати оплески. Вони вміють справляти потрібне враження і завжди прагнуть тримати все під контролем.

Овен

Змагальність у крові у Овна, він не заспокоїться, поки не переконає всіх і кожного в своїй правоті. Крім того, представники знака неймовірно запальні і вперті. Якщо Овен навчиться володіти своїми емоціями, на нього чекає неймовірний успіх.

Козеріг

Козеріг ставить собі конкретні цілі і невідступно рухається до них маленькими кроками. Ці люди терплячі, практичні і раціональні. Представники знаку знають про свої слабкі і сильні сторони і успішно користуються останніми.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, що володіють сильним характером, завдяки якому вони добиваються поставлених цілей.