RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Три знаки Зодіаку краще не кликати на свята - всіх посварять і зіпсують настрій

Представники будь-якого знака Зодіаку можуть спровокувати неприємну атмосферу в компанії. Астрологи, які раніше розповідали про продуктивних Левів і розбірливих Дів, виділили три знаки зодіаку, через які часто виникають сварки і псується настрій. Такі люди люблять задавати каверзні питання і робити безглузді зауваження.

Про це повідомляє "П'ятий канал".

Діва

Діви вважаються хорошими організаторами і турботливими друзями, які намагаються створити максимальний комфорт для гостей. Але за столом Діви люблять повчити життю оточуючих. Через те, що людям не дуже подобається слухати моралі, за столом починають виникати суперечки. Настрій у гостей псується.

Лев

Леви можуть активізувати навіть найспокійніших гостей. Однак представники цього знаку дуже люблять бути в центрі уваги і якщо погляди гостей забере хтось інший, леви вступлять в суперництво.

Такі люди здатні посіяти негатив серед гостей за лічені секунди. Для цього варто лише вплутатися в перепалку з гостем або розповісти компромат.

Козеріг

Представники знака досить темпераментні, що добре для вечірок. Однак часто активність в усьому змішується з запальністю. Одна фраза може вивести Козерога з себе. Козероги швидко заспокоюються, але за цей час встигають створити негативний настрій у оточуючих.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали два знаки Зодіаку, які обожнюють швидкість.