RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Гроші на чорний день повинні бути у всіх, але не у цих чотирьох знаків Зодіаку

Деякі люди економлять навіть коли в цьому немає необхідності. Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким необхідно навчитися витрачати гроші.

Про це пише видання "Слово і Діло".

Телець

Вже хто точно вміє заробляти гроші, так це Тельці. Усі зароблені кошти вони краще будуть відкладати на "чорний день", ніж витрачатимуть. Однак представники знака ніяк не можуть навчитися відпочивати і балувати себе. Астрологи кажуть, що Тельцям важливо хоча б іноді витрачати гроші на свої бажання.

Рак

Астрологи кажуть, що головною метою в житті у представників цього знака Зодіаку є накопичення капіталу. Заради цього вони готові працювати цілодобово і відмовляти собі навіть у маленьких задоволеннях. Експерти по зірках вважають, що себе так сильно обмежувати не варто і радять Ракам 10-15% доходу витрачати на щось приємне.

Козеріг

Козероги мають схильність до постійної економності. Через це вони можуть навіть перетворитися в жахливих скнар. Щоб цього не сталося, потрібно навчитися розлучатися з фінансами і витрачати їх на задоволення.

Скорпіон

Що більше грошей, то спокійніше Скорпіонам на душі. Ті накопичення, які з таким трудом їм дістаються, представники знака можуть витратити тільки під впливом іншої людини. Тому їм потрібно не тільки навчитися витрачати гроші, але і знайти людину, яка буде в цьому допомагати.

Раніше ми писали про знаки Зодіаку, яким варто задуматися про зміну роботи.