RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Названі п'ять "містичних" знаків Зодіаку: володіють особливим даром

Астрологи, які раніше назвали найздоровіших людей за гороскопом, розповіли, які знаки Зодіаку мають містичні здібності.

Незвичайний гороскоп публікує видання Rsute.

Овен

Ці люди за допомогою екстрасенсорних здібностей вміють аналізувати різні сценарії і розрізняти брехню від правди. Крім цього, з народження Овни отримали дар переконувати і зцілювати.

Близнюки

Відчувають погану енергію оточуючих і викривають різні інтриги. Як стверджують астрологи, їх вроджена здатність - прониклива спостережливість і здоровий глузд в підході до життя.

Водолій

Люди, народжені під цим знаком Зодіаку, природжені "детектори брехні" і провісники. Водолії довіряють своїй інтуїції і швидко вирішують кризові ситуації. Деякі представники цього знака можуть боротися зі злими заклинаннями.

Телець

Захисна магія допомагає Тельця оберігати свою сім'ю від злих сил. Вони з народження вловлюють вібрації зовнішнього середовища, і заздалегідь знають про наближення проблем, а висока чутливість дозволяє їм читати думки інших людей.

Скорпіон

Їх не можна обдурити і Скорпіони завжди знають ситуацію на кілька кроків вперед. Під впливом поганого передчуття ці люди швидко змінюють плани, що рятує їх від проблем. Астрологи рекомендують прислухатися до їхньої думки.

Раніше ми публікували гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 3 жовтня.