RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Легко можуть кинути і пити, і курити - п'ять знаків Зодіаку із залізною силою волі

Астрологи назвали знаки зодіакального кола, представники яких можуть легко позбутися будь-якої звички. Володарями залізної сили волі виявилися Овни, Леви, Скорпіони, Водолії та Козероги.

Про це пише Vapes.

Овен

Народжені під цим сузір'ям можуть без підготовки кинути курити під впливом імпульсу. При цьому змусити їх це зробити неможливо - єдиною умовою є прийняття власного рішення. Примітно, що вони ніколи не повертаються до шкідливих звичок, від яких позбулися.

Лев

Відомі гедоністи, Леви не забувають побалувати себе не тільки вишуканою їжею, а й хорошим алкоголем і тютюном. Представники цього знака Зодіаку люблять себе і в якийсь момент це змушує їх позбуватися звичок, які шкодять здоров'ю. Не можна сказати, що для них легко кинути курити, однак вони справляються з цим завданням.

Скорпіон

Зірки наділили Скорпіонів дійсно сильною волею, яку вони збирають в кулак, вивчаючи статистику смертності від шкідливих звичок. Після прийняття остаточного рішення ніхто не зіб'є їх зі шляху. Народжені під цим сузір'ям, як і Овни, ніколи не повертаються до шкідливих звичок, з якими вони розлучилися.

Водолій

Водолії по-справжньому довго готуються до цього кроку - в середньому від року до двох. Спочатку вони плавно скорочують кількість сигарет, а потім дозволяють собі шкідливі "пустощі" лише у свята. Примітно, що проблем з алкогольною залежністю у представників цього знака Зодіаку, як правило, не буває.

Козеріг

На думку астрологів, Козероги мають схильність до всіх шкідливих звичок, які можна придумати. Це і куріння, і алкоголь, і переїдання. При цьому народжені під цим сузір'ям володіють непохитною волею, яка допомагає їм розв'язувати будь-які завдання. Головне - прийняти рішення.

Раніше ми назвали головні страхи кожного знака Зодіаку, в тому числі приховані від них самих.