RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Названо шість довгожителів за знаком Зодіаку - рідко стикаються з недугами

Астрологи раніше назвали три знаки Зодіаку, які починають жити повним життям тільки після 40 років, а тепер вони розповіли, хто з представників гороскопу має всі шансі стати довгожителем.

Про це пише Rsute.

Лев

Спокійний характер і міцне здоров'я дають Леву всі шанси дожити до глибокої старості. Вони уважні до свого самопочуття, дотримуються режиму. Крім того представники знака схильні до занять спортом та здорового способу життя. Часто Леви виглядають молодшими за свої ровесників.

Тілець

Ці люди від природи наділені сильним духом. Вони розважливі і схильні діяти, стикаючись з труднощами, а не лежати на дивані і страждати. Їм під силу навіть найскладніші завдання. Тільці стежать за своїм здоров'ям, вони практичні і розумні. Щоб прожити довго їм важливо не забувати про відпочинок.

Рак

Хоча Раки досить легковажно ставляться до свого здоров'я, вони підживлюються за рахунок близьких. Завдяки сильній інтуїції представники знака вибирають собі в супутники життя того, хто може заповнити їх потреби. Вони не виносять самотності і поруч з відповідним партнером живуть довго і щасливо.

Риби

Риби працелюбні, що забезпечує їм здоровий сон, а також дуже охайні. У них вдома все практично стерильно. Їх слабкість в підвищеній чутливості, через що вони часто нервують і багато переживають. На тих з них, кому вдасться взяти під контроль цю свою якість, чекає довге і спокійне життя.

Стрілець

Ці люди наділені великим запасом життєвої енергії. Вони уважні до свого здоров'я і здатні самі себе зцілювати. Зі своїми душевними переживаннями вони також справляються самостійно. Стрілець схильний до порядку, як всередині, так і зовні, він розумний і раціональний, а тонка інтуїція допомагає йому уникати небезпек.

Овен

У Овнів є все для того, щоб прожити довге життя. У них міцне здоров'я, яке протистоїть недугам. Представники знаку активні і не схильні лінуватися. Вони весь час чимось зайняті і активні. Відчувши нездужання, вони не жаліють себе, а шукають спосіб вилікуватися. У них хороші перспективи дожити до глибокої старості.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали три найчарівніших знака Зодіаку. Неймовірним магнетизмом зірки наділили Терези, Скорпіонів і Близнюків.