RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

П'ять знаків Зодіаку люблять все найкраще і вважають, що цього гідні

Астрологи, які раніше назвали найбільш уважних чоловіків за гороскопом, розповіли, які знаки Зодіаку люблять купатися в розкоші.

Незвичайний гороскоп публікує видання Flytothesky.

Лев

Ці люди мають завищені стандарти і вимоги до життя. Астрологи стверджують, що серед Левів ховаються справжні гурмани, які після шопінгу не проти смачно і дорого поїсти.

Терези

Народжені під цим знаком Зодіаку не женуться за віллами і делікатесами, але готові віддати велику суму грошей за квиток на модний показ.

Козеріг

Ці люди вважають, що гідні найкращого, а розкішне життя вони розцінюють як нагороду за працьовитість. До питання витрати грошей Козероги підходять з тверезою головою, оскільки знають справжню ціну зароблених грошей.

Телець

З боку здається, що Тельці надмірно жадібні, і на їх любов до розкоші це ніяк не впливає. Вони вважають за краще не духовні, а матеріальні цінності, тому готові розщедритися на дорогі парфуми, вечерю в ресторані або коштовний одяг.

Риби

Риби звикли радувати своє око, тому не скупляться на капітальні вкладення в ремонт свого житла. Щоб краще розслабитися, ці люди готові відправитися на райські острови.

Раніше ми розповідали, до яких знаків Зодіаку завжди липнуть неприємності.