RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Часто дають волю сльозам: названо чотири головних плаксія і скиглія за знаком Зодіаку

Плач є однією з найбільш поширених психофізіологічних реакцій людини - він настає або як реакція на сильне одномоментне психічне переживання, або як результат тривалого нервового напруження, але в залежності від ситуації може бути проявом як негативних, так і позитивних емоцій.

Однак у світі існують люди зі вразливою душею, які часто сприймають все близько до серця: важливу роль тут відіграє приналежність до певних знаків Зодіаку.

Про те, хто з знаків є найбільш плаксивим, повідомляє Яндекс.Дзен.

Рак

На людях вони можуть тримати себе, але перебуваючи на самоті можуть дати волю своїм почуттям. Сильну образу можуть викликати не обережно кинутий коментар, не така інтонація і навіть несхвальний погляд. Будучи сентиментальними, Раки найчастіше залишають емоційні переживання в собі, оскільки не бажають бути слабкими в очах оточуючих. Дуже рідко цей знак сам зізнається в тому, що ж його так засмутило.

Риби

Для них сльози не є рідкістю, оскільки люди цього сузір'я без сорому піддаються плачу, коли хочуть позбутися негативних емоцій, або відчувають моральний чи фізичний біль. Однак буває і так, що плач Риби можуть використовувати як інструмент для маніпуляцій. Якщо Риби бажають досягти мети, а для цього емоції підходять як ніколи краще, то вони із задоволенням використовують цей інструмент, і оточуючим нічого не залишиться, крім як надати допомогу. Цим і користуються Риби.

Тілець

Зовні здається непробивним, навіть якщо в душі у нього розгортаються неабиякі пристрасті. Однак цей знак Зодіаку не менше вразливий, ніж Риби, або Раки і перебуваючи наодинці з собою Тілець дає волю почуттям. Він упевнений, що сльози є показником м'якого характеру, і йому дуже не хочеться виглядати слабаком. Тому Тілець ховає вразливість за показною упевненістю і грубістю.

Близнюки

Близнюки є класичними "плаксами", оскільки нерідко можуть зробити проблему з нічого. Для них важливо також присутність публіки, яка вислухає і допоможе Близнюкам, хоча утіх і рад вони не потребують.

Раніше ми повідомляли про те, які знаки Зодіаку є найбільш непохитними і не йдуть на компроміси.