RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Не можуть поставити себе на місце інших: знаки Зодіаку, які не йдуть на компроміс

Астрологи раніше назвали найпринциповіших представників гороскопу, а тепер вони розповіли про чотирьох найбільш безкомпромісних знаки Зодіаку.

Про це пише Мixnews.

Тілець

Ці люди дуже цінують спілкування і близькість, вони веселі і спокійні і з легкістю заводять друзів. Свому обранцю чи обраниці Тілець вірний, але в конфлікті схильний замикатися в собі і чекати вибачень, а не разом шукати вирішення. Представнику знака варто частіше дивитися на світ з точки зору близьких людей і бути м'якшим.

Лев

Лев прагне "царювати" у всьому. Він дорожить близькими і любить свою другу половинку, але домінування для нього - обов'язковий атрибут стосунків. Він жорстко контролює партнера і не залишає місця для іншої думки. Його впертість і різкість позбавляють стосунки радості.

Скорпіон

Скорпіон безстрашний, завзятий і домагається свого за всяку ціну. Він рідко і важко йде на компроміси, але для того, хто йому по-справжньому дорогий, може зробити виняток. Представники знака люблять дуже глибоко і на все життя. Вони схильні бути головними у стосунках.

Козеріг

Ці люди грунтовні, працелюбні і мають чітку систему переконань. Вони впевнені, що краще партнера знають, що тому потрібно і будуть наполегливо на цьому стояти. Вони схильні критикувати ідеї коханої людини і вимагати прийняти їх план дій. Козеріг переконаний, що він - найкращий стратег. Бути поруч з ним зможе тільки той, хто згоден віддати йому кермо влади.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять головних інтриганів за знаком Зодіаку.