RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Їм не судилося бути разом - топ-6 пар знаків Зодіаку, які не будуть щасливі у стосунках

Астрологи назвали шість пар за знаком Зодіаку, союз яких не може скластися гармонійно і, якщо по якомусь непорозумінню виникне, то незабаром розпадеться.

Про це пише VM.

Овен і Телець

Народжені під цими сузір'ями обидва відомі упертістю, що відріже шляхи до необхідних компромісів. Кожен партнер наполягатиме на своєму, не бажаючи поступитися, що призведе до руйнування стосунків.

Близнюки і Козеріг

На заваді міцності такого союзу стануть різні темпи життя і темперамент. Козероги відрізняються сталістю, в той час, як настрій Близнюків змінюється немов весняна погода.

Рак і Терези

Товариські Терези не зможуть проводити багато часу з Раками-домосідами. Такий союз схожий на спробу дружби кішки з рибою - перша не може жити в воді, а друга - на суші.

Діва і Лев

Спонтанність Левів дуже дратуватиме Дів, одержимих порядком, а самозакоханий цар джунглів ніколи не зможе підкоритися чужим правилам. Такий союз буде дуже короткочасним.

Скорпіон і Стрілець

Вітряні, але прямолінійні Стрільці ніколи не знайдуть спільної мови з таємничими, але відданими Скорпіонами. Ці два знаки Зодіаку - немов мешканці різних планет, які ніколи не зазнають справжньої душевної близькості.

Водолій і Риби

Чутливі та ранимі Риби постійно потребують підтримки та уваги, в той час, як волелюбні Водолії ні з ким не хочуть панькатися. Ненароком вони можуть образити недовірливих Риб, і навряд чи будуть прощені.

Раніше ми назвали найнестерпніші в побуті знаки Зодіаку, які з'їдять останній мозок.