RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 травня

Всі новини

Розлучилися, але серце залишили відкритим: які знаки Зодіаку продовжують стосунки з колишніми

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які в силу різних причин продовжують підтримувати зв'язок зі своєю другою половиною через якийсь час після розставання.

Про це повідомляє mixnews.lv.

Цими знаками є Овен, Близнюки, Стрілець і Риби - про кожного з цих знаків ми розповімо окремо.

Овен

Люди цього знака не будуть довго роздумувати над тим, чи писати колишній другій половині, чи ні. Для Овна тут немає нічого незвичайного - він вважає це цілком нормальним. Однак для Овнів це не більше, ніж дружнє спілкування і двічі наступати на одні й ті ж граблі - не в їхніх планах.

Близнюки

Для Близнюків не існує проблеми знайти спільну мову з іншими людьми, зі своїми колишніми вони виходять на контакт заради цікавості. Їм цікаво знати, як складається життя екс-партнера і яку реакцію викличе його повідомлення.

Проте астрологи радять не мати будь-яких ілюзій на відновлення відносин, які були розірвані раніше.

Стрілець

Стрільці думають, що двері в серце екс-партнерів будуть відкритими вічно. Вони легко забувають про важкі наслідки розлуки і не відчувають злості щодо минулого. При цьому астрологи називають Стрільця одним з найбільш токсичних партнерів.

Риби

Представники цього знака з нетерпінням чекають можливості написати своєму колишньому. Приводом може бути будь-яке свято, в т.ч, день народження. Риби щиро чекають і сподіваються, що миле SMS-повідомлення з побажаннями може знову розпалити вогонь любові.

Раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які можуть влаштувати сцену на порожньому місці - варто лише дати їм привід для ревнощів.