RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Влаштують сцену на порожньому місці: найревнивіші знаки Зодіаку

Багато хто з нас коли-небудь відчував ревнощі по відношенню до свого партнера: деякі проходили через цей етап життя спокійно, а деякі - ні. Проте у світі існують знаки Зодіаку, які можуть влаштувати сцену на порожньому місці - варто лише дати їм привід для ревнощів.

Про ці знаки повідомляє mixnews.lv.

Найбільш яскраво ревнощі проявляються у Раків, Тільців, Стрільців і Козерогів - про кожного з цих знаків ми поговоримо окремо.

Раки

Для цього знака Зодіаку ревнощі є одним із способів залучення уваги. Через яскраво вираженого емоційного характеру такі особи потребують величезній кількості уваги і ласкавих слів.

І якщо Ви, навіть на короткий проміжок часу, звернете увагу на якісь свої справи, то Рак може влаштує істерику з криками і звинуваченнями в зраді з Вашого боку. При цьому будьте готові, що зворотні докази Раків можуть не влаштувати.

Тільці

ТІлець є лідером за своєю природою, а отже, буде вимагати повного підпорядкування з боку партнера. Тільця завжди потрібно попереджати про все, що відбувається у Вашому житті - починаючи з того, хто, коли і навіщо телефонував Вам і закінчуючи тим, де і з ким Ви будете. При цьому Тілець може приревнувати Вас до колег по роботі, якщо йому хоч щось не сподобається в вашому спілкуванні.

Причина такої поведінки зрозуміла і проста - Тільці бояться втратити свою любов. І відчуваючи хоч найменший натяк на зраду, вони почнуть трощити все навколо, так що краще не сперечатися з ними.

Стрільці

Люди цього знаку відносяться до категорії "страшних власників" і здатні влаштувати істерику на порожньому місці. У пориві гніву Стрільці здатні наговорити багато образливого і зачепити вас за живе - в такі моменти краще просто промовчати. При цьому вони не люблять ні з ким і нічим ділитися, а отже, і свого партнера вони розглядають не як особистість, а як власність.

Самі ж вони дуже захоплюються натурами і дозволяють собі спілкуватися з представниками протилежної статі, але партнерові такого послаблення ні за що не пробачать.

Козероги

Люблять контролювати абсолютно все в своєму житті, але партнеру цього не дозволяють. Як тільки Ви починаєте намагатися їх в чому-небудь звинуватити, норовливий знак Зодіаку впадає в лють і б'є весь посуд в будинку.

Раніше астрологи розповідали, як різні знаки Зодіаку поводяться перебуваючи в стресовому стані.