RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Час хаосу і нових проблем: три знаки Зодіаку зіткнуться з труднощами наступного тижня

Астрологи не тільки розповіли, хто з представників гороскопу отримає шанс розбагатіти в другій половині осені, а й назвали три знаки Зодіаку, у яких виникнуть проблеми на тижні з 25 по 31 жовтня.

Про це пише Rsute.

Овен

Цей час принесе хаос і несподівані події в життя Овна, все піде не за планом. Не варто намагатися все організувати, краще прийняти обставини, що склалися. В життя представників знаку можуть увійти люди, схильні виходити за рамки здорового глузду. З ними потрібно бути обережними, але не робити поспішних висновків - вони можуть стати в нагоді в майбутньому.

Діва

На представників знака обрушаться завдання, які вони довго відкладали. Також можливі труднощі з фінансами. Однак астрологи обнадіяли, що проблеми з грошима - явище тимчасове і вже незабаром вдасться їх вирішити. Вихідні принесуть можливість цікавої поїздки і зустрічі з тими, кого давно не бачили.

Терези

Саме для цього знака тиждень 25-31 жовтня принесе максимальні труднощі - проблеми будуть виникати абсолютно у всіх сферах життя. Подолати труднощі допоможе дипломатія Терезів і їх здатність йти на компроміси. До кінця тижня хмари розсіються. Хороший період для нових починань, пошуку себе і спілкування з близькими по духу людьми.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали чотири знака Зодіаку, чий добробут істотно зросте в 2022 році.