RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Люблять жити за чужий рахунок: шість головних "людей-п'явок" за знаком Зодіаку

Астрологи назвали знаки зодіакального кола, які не відмовляться, щоб хтось заплатив за них в ресторані, і справа зовсім не в тому, що у них немає грошей. Люблять жити чужим коштом Овни, Тельці, Раки, Терези, Скорпіони та Козероги.

Про це пише rsute.

Овен

Народжені під цим сузір'ям вміють справляти враження і часто "закохуються" і "дружать" з розрахунку. Вони хитрі та розважливі маніпулятори, за яких вічно платить хтось інший, в той час, як самі ніколи не дадуть в борг.

Тельці

За словами астрологів, Тельці не стануть опиратися, якщо хтось запропонує оплатити їх покупку, і навіть не відчують себе не у своїй тарілці. Адже вони просто обожнюють, коли всі гроші витрачаються саме на них.

Рак

Представники цього знака Зодіаку витрачають гроші тільки на свої потреби. Вони нікому не роблять подарунків, бо постійно збирають на що-небудь дороге і потрібне для дому. Хтось вважатиме цю рису домовитістю, а хтось назве Раков справжніми скнарами.

Терези

Терези постійно знаходяться в пошуку спонсорів, які не відмовляться здійснити їх мрію. Вони звикли жити чужим коштом, але самі витрачаються тільки на себе.

Скорпіон

Зірки наділили народжених під цим сузір'ям неймовірною харизмою і водночас хитрістю. А ось з моральними принципами у них - біда. Тому їм вдається витратити чужі заощадження і при цьому не заплямувати свою репутацію.

Козеріг

Прагматичні Козероги майже завжди укладають шлюби за розрахунком і використовують особисті відносини для поліпшення добробуту. Ні кохання, ні дружба для них неможлива з малозабезпеченими людьми.

Раніше ми назвали найцинічніші знаки Зодіаку, у яких немає совісті.