RU  UA  EN

Неділя, 23 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 червня

Всі новини

Ставлять друга на перше місце: ТОП-5 найвірніших знаків Зодіаку

Астрологи, які раніше назвали головних щасливчиків гороскопу в листопаді, розповіли про найвірніші знаки Зодіаку.

Про це пише Мixnews.

Терези

Ці люди не тільки спокійні й добрі, а й вірять, що все, що ми зробили, одного разу повертається. Тому прагнуть добре ставитися до людей – допомагають, нічого не просячи натомість. До того ж, вони не схильні тримати зла і легко прощають.

Скорпіон

Хоча Скорпіони - досить складні люди, вони здатні на дружбу на все життя. Вони тонко відчувають людей і зрозумівши, що людині можна довіряти, зближуються з нею назавжди. Також цінують вони й чужу довіру.

Риби

Будучи найемоційнішим представником гороскопу, Риби створюють із близькими дуже тісний зв'язок. Вони дуже добрі друзі і завжди ставлять близьку людину на перше місце. Вони більше думають про потреби оточуючих, ніж про свої.

Близнюки

Представники знака товариські та чуйні. Ці якості робить їх відмінними друзями. З Близнюками можна як поговорити по душам, так і весело провести час на вечірці. До того ж вони дають цінні поради.

Лев

Леви спокійні та ґрунтовні. Це приваблює до них людей, багато хто хоче мати такого надійного та вірного друга. Вони чуйні та здатні вислухати та надати підтримку у скрутну хвилину. При цьому Леви не виносять фальші у відносинах.

Як розповідав "Апостроф", раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які не відрізняються гостинністю.