RU  UA  EN

Четвер, 4 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Новини

З "домашніми" хлопчиками їм нудно: п'ять жінок за знаком Зодіаку обожнюють поганих хлопців

Астрологи назвали знаки зодіакального кола, представниці яких не можуть встояти перед поганими хлопцями. Закохуються в негідників Овни, Близнюки, Скорпіони, Стрільці та Водолії.

Про це пише Ivona.

Овен

Народжені під цим сузір'ям дівчата надто сумують із “домашніми” старанними хлопчиками. Дівчатам-Овнам необхідні пристрасть та надрив, які сповна можна отримати у стосунках з аморальними типами. Примітно, що як тільки представниці цього знаку відчувають перебір токсичності, вони легко і безболісно розлучаються з партнером.

Близнюки

Мінливі панночки-Близнюки летять на світ, а хто може бути яскравішим за “поганого хлопця”? Представниці цього знака Зодіаку зберігають стосунки, поки вони приносять їм задоволення, але настає момент, коли вони залишають партнера в минулому і йдуть далі.

Скорпіон

За словами астрологів, жінки-Скорпіони не мислять стосунків без “електрики” – від пристрасті мають летіти іскри! Примітно, що народжені під цим сузір'ям уміють не лише "підчепити" негідника, але й вити з нього мотузки. У таких стосунках поганого парубка можна вважати жертвою.

Стрілець

Легковажні дівчата-Стрільці не прагнуть серйозних стосунків, ненавидять зобов'язання та чоловічі істерики. Тому вважають харизматичних навіжених хлопців ідеальними супутниками для насолоди життям. Водночас якщо представниця цього знака виявиться покинутою, вона не довго страждатиме.

Водолій

Оригінали-Водолії не терплять рядом пересічних чоловіків. Вони насолоджуються шоком, який відчувають друзі та родичі від знайомства з їхнім обранцем. І все б добре, але народжені під цим сузір'ям шалено закохуються і відразу стають нецікавими поганцю.

Раніше ми розповіли як витрачає гроші кожен зі знаків Зодіаку.