RU  UA

Схожий на молодого Януковича: астролог дав оцінку можливому наступнику Зеленського

Найголовніший конкурент Володимира Зеленського - Дмитро Разумков, якого 7 жовтня було звільнено з посади спікера Верховної Ради. Саме він може стати новим президентом України.

Таку думку в ефірі програми "Національний ранок" на Апострофі TV висловив відомий астролог Влад Росс.

"Найголовніший його конкурент, це мій давній прогноз, - Дмитро Разумков, у нього потенційно такі самі можливості стати президентом", - заявив він.

Він додав, що саме прізвище Разумкова говорить про те, що він – людина розумна.

"Справа в тому, що Разумков - розумна людина, прізвище вже говорить про нього багато, людина точно не дурна. На відміну від нашого прем'єр-міністра Шмигаля – знаєте це слово? Від слова "сморкатися". Загалом усе ясно з нашим прем'єр-міністром і його впливом на нашу політику", - сказав Росс.

За його словами, у Разумкова Місяць у поєднанні з Сатурном, але не як у Зеленського у царському Леві, а у Скорпіоні.

"Він каже: "Так, ви можете говорити все що завгодно, я буду мило посміхатися, але при цьому у мене буде дуля в кишені, всіх вас мав я на увазі". І народився він практично в одну дату з Путіним, на день пізніше – 8 жовтня у знаку Терези. І він поступово може притягувати жіночий електорат, особливо людей похилого віку, бо його образ дуже збігається з образом молодого Януковича. Це моє ноу-хау, я нещодавно відкрив", - уточнив астролог.

Він додав, що Разумков відрізняється високою промовистістю.

"І начебто він сіра особистість, непоказний, але промовистий. Кажуть, що немає харизми, але в нього "дуля в кишені". Я маю на увазі "астрологічна дуля". У всіх екстремальних ситуаціях, навіть коли його зніматимуть або знищуватимуть, - він відроджуватиметься з попелу. Тому що Скорпіон – це символ відродження з попелу", - вважає астролог.

Влад Росс наголосив, що Разумков за гороскопом - Терези, а це найкращі політики, вони вміють з усіма домовитися, але Скорпіон – це завжди можливість відродитися з попелу.

"Отже, дорога партія "зелених", навіть якщо ви його втопите, він все одно відродиться з попелу", - попередив астролог.

Детальніше читайте у матеріалі "Апострофа": У гороскопі України зараз йдуть щастя та інвестиції - астролог Влад Росс.