RU  UA  EN

Неділя, 6 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

5 жовтня

4 жовтня

Всі новини

У житті почнеться чорна смуга: три знаки Зодіаку, від яких у листопаді відвернуться зірки

На деякі знаки Зодіаку в листопаді очікує гарантований успіх у всіх починаннях, іншим же пощастить менше. Астрологи назвали тих, кому варто чекати на низку невдач найближчим часом.

Про це пише Mixnews.

Овен

Вони завжди готові боротися з труднощами, які трапляються на їхньому шляху. Їм завжди здається, що завдяки цьому вони повністю контролюють своє життя. Однак іноді на них чекають неприємності, про які вони й подумати не могли. Все почнеться з проблем на любовному фронті – цілком несподівано можуть закінчитись тривалі стосунки. Може статися конфлікт із другою половинкою, після якого образа ризикує перерости у глибоку ворожість. Щоби такого не трапилося, Овнам потрібно контролювати емоції.

Близнюки

Через двоїсту натуру вони можуть раптово втратити роботу. Усьому виною їхнє бажання одночасно догодити начальству і любов розпускати про нього плітки. Люди легко таке помічають, тому Близнюки і ризикують стати безробітними. Представникам знаку необхідно розібратися в собі, щоб зрозуміти, як варто діяти, щоб дійсно досягти успіху, а не продовжувати кататися на каруселі марнославства.

Водолій

Зайва самовпевненість може призвести до низки неприємностей. Ймовірна поява фінансових труднощів через невміння правильно розпоряджатися грошима. Якщо Водолії хочуть покращити фінансове становище, їм варто займатися тим, щоб заробити гроші, а не просто про це мріяти. Коли ж капітал опиниться в руках, необхідно дуже добре подумати та розпланувати, як витратити кошти з розумом.

Раніше ми писали, яким знакам Зодіаку Чорний Тигр принесе неприємності.