RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Їм все одно на ваші знаки уваги - топ-5 найнедоступніших жінок по гороскопу

Астрологи переконані, що при виборі своєї супутниці життя потрібно враховувати особливості знака Зодіаку, під яким народилася та чи інша дівчина. З представницями деяких секторів зодіакального кола розпочати відносини важче, ніж із рештою.

Портал "Вечірня Москва" назвав ТОП-5 найнедоступніших жінок по гороскопу.

Козеріг

Жінки-Козероги відрізняються великою цілеспрямованістю. У них дуже багато амбіцій і вони постійно намагаються втілити їх у життя. Через це вони приділяють мало уваги особистому життю та стосункам. Для них це все другорядне.

Діва

Діви мають деякі специфічні риси, через які багатьом чоловікам вкрай важко порозумітися з ними. Жінки-Діви надмірно обережні при виборі потенційного партнера. Їм складно відкритися людині, тому починати з нею стосунки вони не поспішають.

Рак

Представниці цього знаку Зодіаку дуже емоційні і вкрай болісно сприймають зраду з боку чоловіків. Після таких інцидентів вони можуть надовго замкнутися в собі і нікого не підпускати.

Телець

З жінками-Тельцями порозумітися не складно. Вони дуже товариські і дружелюбні. Але це стосується лише дружніх стосунків. Якщо ж у чоловіка на неї інші плани, то достукатися до її серця буде дуже важко.

Овен

Жінки, народжені під знаком Овна, — палкі та амбітні особистості. Вони не бояться говорити правду у вічі і часто саме це стає причиною конфліктів. Потенційним партнерам складно розібратися, які емоції відчувають Овни і що чекати від них у майбутньому, тому вважають за краще любити віддалік.

Раніше ми також називали топ-3 найкращих господинь за знаком Зодіаку.