RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.45
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

Всі новини

Одружений чоловік для них – ласий шматочок: ТОП-3 розлучниць за знаком Зодіаку

Астрологи, які раніше розповіли про найбільш недоступних жінок за гороскопом, тепер назвали три жіночих знака Зодіаку, які схильні заводити романи з одруженими чоловіками.

Про це пише Мixnews.

Скорпіон

Представниці знаку - "отруйні" спокусниці, їх не тільки не зупиняє обручка на пальці обранця, але навпаки, така ситуація їх тільки підбурює. При цьому жінка-Скорпіон усіма силами прагне зруйнувати шлюб коханця і далеко не завжди після цього погоджується вийти за нього заміж.

Овен

Ці дівчата яскраві та наділені гарячим темпераментом. Чоловіки різного віку як магнітом притягуються до них, а представниці знаку тільки раді - вони люблять почуватися бажаними. Дівчина Овен схильна зухвало одягатися і не обтяжена "забобонами" - їй нічого не коштує закрутити роман з одруженим, хоча від розлучення вона його відмовляє.

Рак

Жінка Рак - домашня та хазяйновита, вона здається ідеальною дружиною та матір'ю. Однак якщо в ній спалахнули почуття, їх вихор не зупинить ніщо. Закохавшись у одруженого чоловіка, вона намагатиметься забрати його з сім'ї. Заради свого примарного щастя із чоловіком, якого схильна ідеалізувати, ця дівчина не зупиниться ні перед чим.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали топ-4 найбажаніших жінок за гороскопом.