RU  UA  EN

Середа, 3 липня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 липня

1 липня

Всі новини

Перетворюють коханих на покірних рабинь: астрологи назвали три чоловічі знаки Зодіаку

Деякі чоловіки не вміють вибудовувати здорові стосунки зі своїми обраницями, воліючи насолоджуватися своєю владою. Астрологи розповіли, хто з чоловіків за знаком Зодіаку пригнічує других половинок.

Про це повідомляє Mixnews.

Козеріг

Зазвичай успішні, впевнені і тверді у своїх намірах чоловіки. Багато жінок на це клюють, але незабаром відчувають повну байдужість з боку коханого. Для Козерогів набагато важливіше будувати кар'єру та покращувати матеріальний стан, ніж думати про почуття будь-кого. При цьому вони вважають, що витрачати час і гроші на красиві залицяння марно. Вони вимагають від жінки дотримання ідеального порядку в будинку та забороняють їй скаржитися на труднощі.

Овен

Харизматичні, владні, сповнені впевненості у собі, вони легко привертають увагу протилежної статі. Вони зазвичай вважають за краще не пов'язувати себе стосунками, а якщо це і трапляється, то починають пригнічувати обраницю. Овни завжди ухвалюють рішення самостійно, не враховуючи інтереси інших людей. Вони ніколи не дадуть дамі серця висловити власну думку і впливати на прийняття рішень.

Терези

На першому етапі відносин Терези - втілення дівочих мрій. Вони ніжні, романтичні, дбайливі, готові носити даму на руках і засипати подарунками. Проте трохи пізніше вони показують свою справжню натуру: перетворюються на невпевнених хлопчиків, які постійно скаржаться на життя. Більше того, у всіх невдачах вони звинувачують саме жінку, чим постійно зачіпають її почуття.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку не можна забути після розставання.