RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Роками не можуть знайти пару: жіночі знаки Зодіаку, яких побоюються чоловіки

Деякі представниці прекрасної статі довго не можуть зустріти чоловіка своєї мрії. З одного боку, вони мріють про домашній затишок, але найчастіше самі руйнують стосунки з непоганими хлопцями. Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку здатні відштовхнути чоловіків.

Про це повідомляє Mixnews.lv.

Овен

Самодостатні Овни люблять флірт і романтику, проте серйозні стосунки їх страшенно лякають. Вони не хочуть брати відповідальність за своє життя та стосунки. Жінка-Овен не любить одноманітність у союзі, тому чоловікам потрібно попрацювати, щоб завоювати їхнє серце.

Діва

Представниці цього знаку Зодіаку починають шукати мільйон причин, через які ці стосунки приречені. Партнери раз у раз не розуміють, яка саме причина такої поведінки. Але самі Діви не можу дати точної відповіді. Діви надто багато думають та аналізують стосунки. А часом треба відпустити усі свої страхи.

Скорпіон

Незважаючи на зовнішню безтурботність Скорпіонів, вони є максимально невпевненими в собі людьми. Вам дуже важко повірити в те, що ви заслуговуєте на щастя з кимось. І замість того, щоб дозволити собі розслабитися, ви поринаєте в зневіру. Це дуже напружує чоловіків.

Раніше "Апостроф" писав про те, яким знакам Зодіаку краще не наливати.