RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Кохання - не головне: топ-5 чоловіків за знаком Зодіаку, які давлять у собі емоції

Пам'ятайте рядки з пісні: "Кохання ненавмисно нагряне, коли його зовсім не чекаєш". Адже це правда! Деякі представники знаків Зодіаку з юнацького віку помирають від кохання, а є ті, які пізнають справжнє щастя в особистому житті трохи згодом. Ми докладно розповімо, які саме знаки Зодіаку серед чоловіків потрапляють у любовні сітки ближче до 30.

Про це повідомляє U znayvse.ru.

Овен

Емоційні та серйозні Овни є трудоголіками. З раннього дитинства вони з'ясували, що завдяки праці та завзятості можна багато чого досягти. Проте кохання чоловіка-Овни зустрічають у досить пізньому віці. Зате у свої 30+ вони стають люблячими чоловіками та добрими батьками.

Рак

Деколи здається, що чоловік-Раки нагадує того самого Казанову. У них багато шанувальниць, вони у всіх на очах. Але тільки найближчі знають, що це не так. Вони шалено боятися довіритися дівчині, бо думають, що їхні почуття можуть використати. Не варто хвилюватися, все у вас буде чудово.

Діва

Справжній педант та чистюля. Він не уявляє, як у його холостяцькому барлозі оселиться дівчина. Тому часто вони одружуються після 35 років.

Скорпіон

Самозакоханий Скорпіон завжди домінує у стосунках. Іноді перегинає ціпок і може ненароком образити свою другу половинку. Представники цього знаку Зодіаку не вбачають у шлюбі певний сенс, можуть і зовсім ніколи не створити осередок суспільства.

Козеріг

Практичний Козеріг у коханні схожий на Скорпіона. Самотній чоловік у самому соку вважає, що у його гавані немає місця постійним стосункам, але якщо він закохається, то це назавжди.

Раніше "Апостроф" писав, які знаки Зодіаку найневірніші.