RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

З ними не розслабишся: найнестерпніші "чоловічі" знаки Зодіаку

Астрологи, які раніше розповіли, хто зі знаків Зодіаку завжди всім незадоволений, назвали чоловічі знаки, з якими доведеться найскладніше.

Про це пише Mixnews.

Діва

Складніше знайти більшого зануду. Вони завжди все контролюють, навіть якщо зовсім не розуміються на справі, намагаються повчати і давати поради, адже вважають, що знають все краще за інших. Все, що йому каже жінка, такий чоловік пропускає повз вуха, адже впевнений у тому, що це порожні балачки. Крім іншого, у Дів ще й підвищене почуття ревнощів.

Рак

Ці чоловіки часто ставлять сім'ю на перше місце і стають досить добрими сім'янинами. Вони готові зробити будь-що, щоб забезпечити благополуччя рідних. При цьому Раки надто чутливі і бувають надмірно примхливими, навіть нестерпними. Через це можуть зруйнуватися міцні стосунки.

Козеріг

Представники цього знака, навпаки, надто беземоційні та байдужі. Від них неможливо почути зайвого слова чи освідчення в коханні. Вони завжди майстерно приховують почуття і не готові розкритися навіть перед близькими. Козероги також надто контролюють всіх навколо, що може викликати роздратування.

Водолій

Вони дуже цінують свою свободу і дуже важко з нею розлучаються, а саме зі втратою свободи вони асоціюють серйозні стосунки. Водолій до останнього залишатиметься неодруженим і уникатиме створення сім'ї навіть з тією жінкою, у якій впевнений.

Овен

З ними не можна розслабитись ні на секунду. Овни постійно кудись біжать і чогось вимагають від супутниці життя. Вони завжди сперечаються і емоційно доводять свою правоту, відмовляючись йти на компроміс. Незважаючи на всі негативні риси, вони цінують старання жінки, яка знаходиться поруч із ними, хоч і не часто це показують.

Раніше ми писали, хто зі знаків Зодіаку стане найгіршою бабусею.