RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Онукам з ними туго: чотири найгірші бабусі за знаком Зодіаку

Астрологи раніше розповіли, яким кожен представник гороскопу стає в старості, а тепер вони назвали чотири найгірших бабусі за знаком Зодіаку.

Про це пише Uznayvse.

Стрілець

Ці жінки навіть в старості не втрачають інтересу до життя і дуже активні. Вони просто не мають часу займатися онуками і брати на себе турботу про них. Власні інтереси для жінки-Стрільця завжди стоять на першому місці.

Скорпіон

З віком Скорпіони все глибше поринають у свій внутрішній світ. Їм важко знаходити спільну мову з молодшим поколінням, навіть якщо це їхні онуки. Ці жінки зазнають труднощів у прояві свого кохання та вигадуванні для онуків цікавих занять.

Риби

Ці жінки з дитинства дуже чутливі та вразливі. З віком їхня емоційна вразливість досягає ще більших масштабів. Багато чого в поведінці онуків зачіпає і ображає їх, тому бабуся-Риби дістає своїх нащадків і вимагає від них повного послуху.

Овен

Жінка-Овен емоційна та запальна, з роками ці якості тільки наростають. Вона дає онукам безліч порад і дуже ображається, коли бачить, що їх ігнорують. До того ж, ці старенькі дуже гострі на язик, від чого можуть постраждати навіть власні онуки.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які завжди залишаються молодими в душі.