RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Бажають пити, але не вміють: як різні знаки Зодіаку реагують на алкоголь

Багато з дитинства знають, що алкоголь згубно впливає на здоров'я людини. Однак деякі аж надто фанатіють від зеленого змія. Ми розповімо, які знаки Зодіаку схильні до алкоголізму.

Про це повідомляє Korki.lol.

Овен

Він не напивається, а смакує алкоголь. Для Овна вважається цілком допустимим випити келих гарного вина за вечерею чи пляшку пива під час перегляду чергового спортивного змагання. Така звичка рідко когось може призвести до справжнього алкоголізму, але якщо таке трапляється, то рідним підопічних цього знака достатньо вказати на те, що зайве вживання спиртного може стати на заваді для реалізації якихось планів.

Телець

Тільці відрізняються вмінням пити «гарно». Часом вони навіть пишаються тим, що після ранку після галасливої вечірки вони почуваються краще за інших і зовсім не страждають від похмілля. При цьому вони можуть випити, щоб розслабитися або відірватися в компанії друзів.

Близнюки

Близнюки люблять випити просто для того, щоб добре повеселитися. Їм подобаються вечірки з великою кількістю різноманітних спиртних напоїв. Іноді вони можуть і побуянити трошки, але загалом поводяться цілком адекватно. Як не дивно, але затятими алкоголіками вони стають вкрай рідко і для того, щоб відвернути увагу від спиртного

Рак

Рак та спиртне далекі один від одного. Найбільше підопічних цього знака турбує їхнє здоров'я та самопочуття, а похмілля у них проходить дуже важко, тому щоб не мучитися протягом кількох днів вони вважають за краще просто не напиватися. Якщо ж все-таки Рак зачастив із вживанням алкоголю, його рідним досить просто нагадати йому про те, наскільки велика шкода здоров'ю завдає частого вживання алкоголю.

Лев

Царський Лев не проти занапастити якийсь благородний спиртний напій під час приємного світського спілкування. Щоправда, під дією алкоголю підопічні цього знака можуть поводитися по-різному. Одні поводяться дуже мило та доброзичливо, інші починають виявляти своє его з проявами агресії. Щоб уникнути подібної ситуації можна заздалегідь задовольнити Лева, наголосивши на тому, що він просто чудовий співрозмовник навіть без допомоги спиртного.

Діва

Зовнішня впевненість і сила приховують їхню внутрішню вразливість, чуттєвість та емоційність. Вони бояться дати слабину на людях, тому замість того, щоб поплакатися в жилет або поділитися з кимось своїми проблемами, вони намагаються відволіктися від цього за допомогою спиртного.

Терези

Терези можуть ненадовго стати заручниками спиртного, у спробах відволіктися від якихось розчарувань, любовних невдач, комплексів чи професійних провалів. Алкоголь допомагає їм втекти від гнітючої дійсності. Однак, як тільки в їхньому житті намічається початок білої смуги, вони відразу втрачають інтерес до спиртного.

Скорпіон

Скорпіони - це один з самих безбашенних знаків Зодіаку. Вони здатні веселитися до упаду і робити необдумані вчинки, як на п'яну, так і на тверезу голову, тому іноді п'яні Близнюки не дуже відрізняються від тверезих. Однак схильність до алкоголізму у них все ж таки є.

Стрілець

Люблять бути в центрі уваги і переп'ють будь-кого в компанії. Люблять свята, поїздки на риболовлю та шашлики, пісні та танці до ранку. Небезпечні своїми хуліганськими витівками, які завжди добре закінчується.

Козеріг

Вони не проти випити з якогось особливого випадку, проте вони чітко знають міру, перевищувати яку точно не стануть. Для них важливо завжди тримати все під контролем, тож віддавати ситуацію під контроль алкоголю вони не мають наміру. Навіть якщо Козеріг вип'є зайвого, він у будь-якому випадку зробить все можливе для того, щоб не впасти в бруд обличчям перед собою та іншими людьми.

Водолій

Вони нерідко займаються самокопанням та саморуйнуванням під випивку. Їм навіть компанія для цього не потрібна. Багато Водоліїв проходять через стан алкогольної залежності.

Риби

Максимум, що можна від них очікувати, — різкий перепад настрою. Чутливі та креативні, ці люди в юності можуть перебрати, але потім добре пам'ятають усі незручні ситуації та муки похмілля.

Раніше "Апостроф" писав, які чоловіки по гороскопу найбільше подобаються зрілим жінкам.