RU  UA  EN

Понеділок, 27 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.02
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

Всі новини

Досвідчені дами ведуться на цих чоловіків: названо ТОП-З знаки Зодіаку

Астрологи, які раніше назвали найнестерпніші чоловічі знаки Зодіаку, розповіли, які чоловіки за гороскопом найбільше подобаються зрілим жінкам.

Про це пише Mixnews.

Близнюки

Їх на зв'язок з старшою жінкою штовхає бажання пізнати все нове і незвідане. Представникам цього знаку здається, що зріла жінка може подарувати незабутній новий досвід. Жінкам варто визначитися, чого саме вони хочуть від Близнюків. Якщо це тривалі стосунки, то чоловіка потрібно буде підтримувати у його потягу до експериментів. Якщо ж хочеться просто розслабитися і насолоджуватися спокоєм, то такі стосунки довго не триватимуть.

Стрілець

Стрільці – саме ті чоловіки, які завжди готові експериментувати. Стосунки з ними ніколи не стануть нудними та рутинними. Якщо зрілі жінки з ними зв'язуються, то роблять це переважно для того, щоб урізноманітнити життя. При цьому чоловіки, народжені під сузір'ям Стрільця, завжди користуються великою популярністю серед досвідчених жінок. Вони завжди готові вислухати та підтримати, цінують жінок і обдаровують своєю турботою, це не може не підкупити.

Водолій

Астрологи вважають, що саме чоловік-Водолій здатний вибудувати найміцніші і найщасливіші стосунки з жінкою старшою за нього. Для них по-справжньому важливою є внутрішня краса людини, з якою вони планують побудувати стосунки. Водолії часто не звертають уваги на вік і замислюються тільки про ті якості, якими володіє його можлива супутниця життя. Він цінує її та її досвід і готовий обдаровувати її увагою та турботою.

Раніше ми писали, хто з чоловіків за знаком Зодіаку частіше пригнічує емоції.