RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Успіх не обмине їх стороною: чотирьом знакам Зодіаку в грудні світить успіх

Багато хто погодиться, що 2021 рік був наповнений не тільки негативними моментами. Природно, багато хто зневіряється, адже пандемія коронавірусу, на жаль, не покинула нас. Проте астрологи розповіли, які представники зодіакального кола мають змогу "похвалити" 2021 рік за всі можливості.

Про це повідомляє Mixnews.

Телець

Тільці цього року багато працювали та активно розвивалися. У грудні зірки не залишать це поза увагою. Ви отримаєте заповітну пропозицію руки та серця від шанувальника і навіть придбаєте нерухомість.

Рак

Кінець року зможе порадувати Раків, які раніше не були улюбленцями зірок. Раз у раз їх переслідували невдачі, але незабаром усе зміниться. Ви відчуєте підтримку згори, а ваше оточення теж вас радуватиме.

Лев

Наполегливі Леви з дитинства звикли домагатися всього самостійно, тож зірки всі відчувають і бачать. Ви отримаєте щедру нагороду.

У вас все складеться не лише в кар'єрі, а й у особистому житті. Начальник видасть вам премію, а друга половинка скаже найзаповітніші слова.

Стрілець

Стрільці зможуть знайти нове джерело прибутків за допомогою близьких. Головне не соромитися просити допомоги у знайомих та товаришів. Усім представникам наведених сузір'їв можна розраховувати на успіх останній місяць 2021 року.

Раніше "Апостроф" писав, які жінки зодіаку найбільш сварливі.