RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

У фінансах пощастить тільки одному: кому зірки обіцяють успіх у грудні 2021 року

Астрологи, які раніше назвали найбільш сварливих дружин зодіаку, вирішили підказати, які знаки Зодіаку в грудні виявляться на фінансовії вершині.

Про це повідомляє Слова та фрази.

Овен

Хитрі Овни знають, як заманити на свій бік фінанси. Багато колег дивуються їхньому вмінню заробляти на рівному місці. Однак наприкінці року ви пропустите свої можливості і пастимете задніх.

Телець

У далекоглядного Тельця завжди в запасі є певна сума, яка рятує його у різних ситуаціях. Грудень – явно ваш місяць, ви збиратимете гроші лопатою.

Близнюки

Представники цього знаку Зодіаку належать до тих людей, які легко прощаються з грошима. Саме за це їх і люблять зірки, тож готуйтеся до фінансового потоку.

Рак

Зірки радять Ракам у листопаді бути уважними, стежити за акціями та знижками, а перед покупкою речей читати відгуки користувачів, щоб не потрапити в халепу.

Лев

Якщо перша половина місяця буде простою і невимушеною, то друга виявиться складною, тому не варто піддаватися спокусам. Будь-які витрати коштів мають бути продуманими та доцільними.

Діва

Важливо пробувати нове, укладати договори, щоб отримати дивіденди за активність та рішучість. Завдяки прихильності зірок та планет будь-які проблеми вирішуватимуться досить просто.

Терези

Щоб залучити гроші, необхідно відпочити в грудні та набратися сил, але варто пам'ятати, що неможливе не можна реалізувати швидко та якісно, особливо втомленим людям.

Скорпіон

Кінець місяця може порадувати несподіваними статками. Прибуток може прийти як у вигляді нового та великого замовлення, так і у вигляді премії, яка буде видана за старанну роботу та працьовитість.

Стрілець

Перша половина місяця буде пов'язана з новими витратами, а друга принесе фінансовий спокій та удачу у веденні бізнесу.

Козеріг

Прийде запастися терпінням, адже далеко не завжди все виходитиме вперше. Козероги - методичні і посидючі люди, тому грудень для них стане одним з найпродуктивніших місяців.

Водолій

Не варто розслаблятися, якщо все піде як помаслу. Усім, хто зможе досягти поставленої мети, необхідно буде закріпити отриманий результат.

Риби

Для підготовки до новорічних свят найкраще підійде середина місяця. У цей час можна сміливо витрачатися на подарунки.

Раніше "Апостроф" писав, які знаки Зодіаку схильні до багатства.