RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Обертають на свою користь навіть невдачі: п'ять найрозумніших жінок за знаком Зодіаку

Астрологи розповіли про жіночі знаки Зодіаку, які постійно "пиляють" своїх чоловіків і назвали п'ять найрозумніших жінок в гороскопі.

Про це пише "Слова та фрази".

Жінка-Овен

Ці жінки мають внутрішню силу, завжди йдуть до кінця і ведуть за собою інших. Представниці знаку вільні від стереотипів і мають оригінальний світогляд. Деякі з них можуть не володіти ерудицією та життєвою мудрістю, але їх нестандартне мислення допомагає їм знайти вихід із найскладніших ситуацій.

Жінка-Лев

Розум Левиць базується на їх здатності отримувати уроки не тільки з власного досвіду, але і з помилок інших. Ці жінки також природжені лідери та здатні знайти підхід буквально до кожного. Крім того, жінка-Лев наділена деякими чоловічими рисами характеру, що додає їй "балів" в очах чоловіків.

Жінка-Козеріг

Ці жінки начитані та мають розвинений інтелект. Вузьке коло спілкування призводить до деякої обмеженості, але це повністю окупається глибиною їхнього мислення. Крім того, жінка-Козеріг чудово володіє собою та контролює власні емоції. Представниці знаку ламають стереотипи про самодостатню жінку.

Жінка-Водолій

Ці жінки не тільки розумні, а й наділені гострим почуттям гумору, що приваблює до них яскравих та неординарних людей. Серед них практично немає "дуреп", їхня ерудиція та творчий потенціал просто феноменальні: вони просто фонтанують новими ідеями. Крім того представниці знака мають допитливість і гарну пам'ять.

Жінка-Скорпіон

Крім високих розумових здібностей, ці жінки мають неймовірну інтуїцію, яка допомагає їм стати лідером у своєму оточенні. Вони стримані і спершу обмірковують свої кроки, а потім діють. Жінка Скорпіон дипломатична та завжди доводить розпочате до кінця. Однак вона здатна на тонку помсту, що також говорить про її розум.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи склали топ-5 найбільш недоступних жінок за гороскопом.