RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

З ними в ліжку не побавишся: найвірніші жіночі знаки Зодіаку

Астрологи розповіли, кому з представників гороскопу всі заздрять, і назвали чотири найвірніші знака Зодіаку. Представники деяких знаків Зодіаку надають перевагу стабільним стосункам і одному партнеру на все життя. У той час, коли інші не проти експериментів, флірту та легких стосунків. Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку не змінять звичний уклад життя заради разового спалаху.

Про це повідомляє Mixer.lv.

Рак

Вже на стадії цукерково-букетного періоду Рак розглядає свого коханого як потенційного нареченого. Оскільки люди, народжені під цим знаком, вкладаються у стосунки на повну, у разі невдачі, їм шкода витрачених сил та енергії. Оточуючі навіть можуть вважати Раків надто нав'язливими, однак саме така відданість і робить їх моногамними.

Козеріг

Козероги – великі консерватори. Це стосується будь-яких сфер їхнього життя: роботи, друзів, захоплень. Стосунки – не виняток. Представники цього знака довго і скрупульозно придивлятимуться до людини, перш ніж ухвалити остаточне рішення. Але, прийнявши його, ніколи не зрадять свою другу половинку. Козероги чесні та вірні, і очікують взаємності від свого партнера.

Лев

Леви – великі шанувальники моральних чеснот людини. Але іноді ця риса може зіграти з ними лихий жарт. Тоді представники знаку починають заздрити і ревнувати.

Леви занадто горді для того, щоб розриватися між декількома людьми і просто витрачати енергію. Вони не сприймають вільні стосунки і вважають це марнуванням часу. Від свого партнера чекають щирості та чесності у відповідь.

Діва

Діви надто відповідальні для того, щоб будувати стосунки з двома одразу. Вони – природжені перфекціоністи, тому у будь-якій справі проявляють себе серйозно, у тому числі і відносинах. Головна риса Дів – зробити все максимально добре, а зраджувати – не в їхніх правилах.

Раніше ми розповідали, які знаки Зодіаку ніколи не повернуться до свого партнера після розлучення.