RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Кохання жорстоке: топ-4 знаки Зодіаку, яким розбивають серце

Астрологи розповіли про найвелелюбніших представників гороскопу і назвали чотири знаки зодіаку, у яких часто буває розбите серце.

Про це повідомляє 5-TV.

Рак

Представники знака емоційні та сентиментальні, вони дуже важко розлучаються з людьми. Раки схильні застрягати в минулому, проводити час за читанням старого листування і всіляко намагатися втягнути колишніх в розмови.

Риби

Риби вкрай наївні та довірливі, до того ж абсолютно позбавлені здатності маніпулювати будь-ким. Через ці їхні якості вони зовсім не вміють фліртувати і сприймаються швидше як друзі, ніж як потенційні партнери.

Діва

Діви ж, навпаки, не вміють будувати чесні та відкриті стосунки, вони щосили прагнуть показати свою значимість. Можуть звинувачувати партнера в тому, що він мало цікавиться ними, а коли він починає регулярно дзвонити - не брати трубку.

Стрілець

Стрілець любить бути в центрі уваги та отримувати компліменти. Через свою підвищену самооцінку вони шукають ідеального партнера, забуваючи, що ідеальних людей не існує, та й самі вони не такі. В результаті Стрільці часто бувають самотні.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи склали любовний гороскоп на 2022 рік.