RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Самі штовхають чоловіків на зраду: у трьох жінок за знаком Зодіаку великі проблеми з поведінкою

Астрологи розповіли о представниках гороскопу, які не схильні до вірності, і назвали три жіночі знаки Зодіаку, які часто самі стають причиною зради своїх чоловіків.

Про це пише Рrogorod.

Жінка-Овен

Ці дами просто душать свого обранця нав'язливою любов'ю та турботою. Вони хочуть проводити разом буквально кожну хвилину, відбираючи у партнера будь-яку можливість побути наодинці із собою. Це стомлює і чоловік починає віддалятися, в результаті потрапляючи в обійми більш врівноваженої жінки.

Жінка-Рак

Жінка-Рак – королева драми. Вона надмірно емоційна і часто переграє. Істерика починається у них із приводу та без. При цьому вони примудряються так розгорнути ситуацію, нібито саме вони є жертвами. Ці емоційні гойдалки набридають чоловікові, він віддаляється і знаходить легші стосунки на стороні.

Жінка-Діва

Представниці цього знака, навпаки, холодні, надмірно прагматичні та беземоційні. Їхньому партнеру відчайдушно не вистачає тепла та душевності. Навіть не бажаючи того, вони транслюють свій "голод" і найчастіше знаходиться та, яка готова подарувати чоловіку бажане.

Як писав «Апостроф», раніше астрологи називали найвірніші знаки Зодіаку у жінок.