RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

​Несумісні за всіма статтями: зодіакальні пари, яким нічого робити разом

Астрологи розповіли, кому марно працювати над стосунками. Найбільш несумісні пари за знаком Зодіака: Овни-Скорпіони, Близнюки-Козероги, Стрільці-Риби, а також Раки-Леви.

Про це повідомляє Mixnews.

Овни-Скорпіони

Ця парочка вважається несумісною за всіма параметрами, запевняють астрологи. За стихією - це Вогонь та Вода. Один "гаситиме" іншого, але це ще пів біди, стверджують фахівці. Адже можна раціонально знайти компроміс. Найбільша проблема в тому, що Овни і Скорпіони - за природою надто владні. Вони до останнього перетягуватимуть ковдру, доки не розірвуть. "Компроміс?" — хором вигукують ці знаки, стаючи у бойові стійки.

Близнюки-Козероги

Близнюки за стихією - повітря. Вони живуть так, як заманеться, і не збираються радитися із земною стихією - Козерогами. А Козеріг любить дисципліну: він обвішає правилами весь будинок. Тоді як Близнюки не переносять жодні рамки. Тому повітряний знак почне просто-таки виводити своєю поведінкою доброчесних Козерогів.

Стрільці-Риби

Стрільці за стихією вогонь, вони не люблять сидіти на місці, тому цей знак і сімейне життя, це як різні поняття. А романтичні Риби до останнього віритимуть, що Стрільці колись зміняться, проте це нереально. До всього - Стрільці вимагатимуть, щоб партнер їх ощасливив, а Риби самі не проти залізти під крило любові та опіки, тому навряд чи захочуть підкорятися цій безглуздій вимозі. Так і мучитимуться обидва знаки в надії, що хтось у результаті піде на поступки.

Раки-Леви

Ще одна несумісна пара: активні та нестримні Леви і меланхолійні, спокійні Раки. Останні просто ненавидять, коли хтось намагається протиснутися у їхній затишний світ. А Леви безцеремонно захочуть там навести лад: підбадьорити, розвеселити та розбурхати. Раки зі своєю стихією води мріють про спокій, тоді як підопічні Сонця вічно в пошуку пригод. Тому вжитися такі знаки зможуть виключно, якщо не стикатимуться один з одним.

Астрологи радять зосередитися таким парам не на підлаштуванні один під одного, а на пошуку більш відповідного партнера.

Раніше "Апостроф" опублікував топ-5 злісних знаків Зодіаку, які дратуються навіть через дрібниці.