RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Аж вистрибують із штанів: три знаки Зодіаку дужче за інших чекають на Новий рік

Новий рік із запахом мандаринів та хвої, а головне – передчуттям дива люблять усі без винятку. Але, на думку астролога Людмили Булгакової, є знаки зодіакального кола, які чекають на святкову ніч сильніше за інших – це Раки, Козероги та Риби.

Про це пише ТСН.

Рак

Народжені під цим сузір'ям люблять головне свято року тому, що воно домашнє і дуже затишне, як і самі Раки. У передноворічні дні представники цього знаку Зодіаку зайняті прибиранням та прикрашанням свого будинку, і в цьому, повірте, вони на висоті. Святковому столу Раків зі стравами, приготованими з любов'ю, залишається лише позаздрити.

Козеріг

Консервативні Козероги не визнають зустрічі Нового року у ресторанах та нічних клубах, адже вони справедливо вважають її сімейним святом. Тому всі члени родини Козерога збираються за домашнім столом і, як у дитинстві, із завмиранням серця, розгортають подарунки, знайдені під ялинкою.

Риби

Романтичні Риби у будь-якому віці в новорічну ніч очікують на виконання бажань, бо вірять у дива. Народжені під цим сузір'ям знають усі прикмети і традиції, тож не забудуть спалити й кинути в келих із шампанським записку з бажанням, доки годинник б'є північ. Примітно, що у представників цього знаку Зодіаку новорічні бажання здійснюються майже завжди, адже вони щиро вірять у силу ритуалів.

Раніше ми назвали найрозкутіших жінок за знаком Зодіаку, які сміливо говорять про свої фантазії та бажання.