RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Бик поступається місцем Тигру: прогноз астрологів за роком народження на 2022-й

2022 рік пройде під заступництвом Чорного Водяного Тигра, астрологи розповіли, яким він буде для кожного представника східного календаря.

Про це пише vesiskitim.

Щур

Для народжених в рік Щура Тигр не приготував легкого життя. Астрологи рекомендують ретельно зважувати важливі кроки та діяти без поспіху. Гарний рік для вирішення житлових питань.

Бик

Для цих людей рік стане часом успіху та процвітання – Тигр поважає Бика. Тому можна сміливо будувати найамбітніші плани та вирішувати важкі завдання. У народжених у рік Бика все буде виходити легко.

Тигр

Здавалося б, саме ці люди мають стати головними щасливчиками року, але покровитель піднесе їм кілька важливих уроків і буде до них досить суворим. Рік стане часом особистісного зростання.

Кролик

Кролик буде в гущі подій - життя буде сповнене спілкуванням, як дружнім, так і романтичним. Астрологи радять виявити максимум стриманості, ввічливості та делікатності.

Дракон

Для цих людей рік Тигра пройде під знаком розвитку стосунків. Це може бути як романтичні, і ділові зв'язки. Не виключено, що рік подарує Дракону справжнього друга чи наставника.

Змія

Народженим у рік Змії найкраще провести час мирно і без з'ясування стосунків. Астрологи рекомендують їм уникати конфліктів та сварок. Інакше їхнє життя ускладниться, а репутація постраждає.

Кінь

Працьовитість у 2022 році покине Коня і на його місця прийде лінь. Тим, хто хоче, щоб рік став успішним, доведеться докласти багато зусиль, аби зламати цю тенденцію. Проте вдарятися у крайнощі теж не варто.

Коза

Близькі та друзі максимально підтримуватимуть Козу в різних сферах життя. Від неї залежить зуміти правильно скористатися цією допомогою і не нехтувати порадами, особливо від старших і мудрих.

Мавпа

Рік може стати непростим – не виключені судові процеси чи труднощі із законом. Причому Мавпа не обов'язково буде в ролі обвинуваченого, можливо, вона буде на позиції позивача. Важливо пам'ятати про відповідальність за свої кроки.

Півень

Особливих досягнень не буде, однак і великі неприємності оминуть Півня стороною. Самотні зможуть зустріти того, з ким захочуть провести все життя. Ті, хто вже у стосунках, будуть насолоджуватися гармонійним партнерством.

Собака

Рік стане одним із найщасливіших у житті цих людей. Всесвіт буде обсипати їх подарунками та гарними сюрпризами. Успіхи будуть більшими, але й заздрісників додасться. Собаці не варто зазнаватися і скупитися.

Кабан

Для Кабана настане благословенний час – усі їхні починання будуть успішними, проблеми їх не торкнуться. Астрологи радять не прогаяти цей час і максимально використати всі можливості.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи розповіли, яким буде 2022 рік і на що чекати від його символу.