RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Хто розбагатіє найближчим часом: астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку

Астрологи, які назвали найменш фартові знаки Зодіаку, також визначили п'ятірку знаків, які вже найближчим часом зможуть розбагатіти завдяки своїм здібностям і навичкам.

Про це повідомляє сайт "Стерлеград".

Тельці

Цей знак вирізняється працелюбністю, цілеспрямованістю й терпінням. Дуже важливим є той факт, що вони від природи вперті, завдяки чому досягають істотного успіху. Якщо представники цього Знаку направлять свої сили у потрібне русло, то швидко досягнуть фінансового успіху.

Леви

Цар звірів по праву вважається яскравою та відкритою особистістю. Ці характеристики стають запорукою успіху. Цікаво, що Леви без проблем порозуміються з незнайомими людьми, що значно полегшує їм подальшу роботу. Це дає їм усі шанси на матеріальний успіх.

Діви

Представники цього жіночного знаку Зодіаку люблять, щоб все було charmant, що врешті-решт сприяє їм у досягненні цілей. Їм потрібні всі блага, включаючи багатство і славу. Представники цього знака можуть досягти всього, якщо докладуть цього зусиль.

Скорпіони

Власники смертоносного жала мають розум, азарт і мудрість, особливо якщо це стосується прибутків. Для них гроші – лише засіб досягнення розкоші та комфорту, тому вони докладуть максимум зусиль для заволодіння ними.

Козероги

Цей вогняний знак знає собі ціну, тож його не цікавить робота з низьким доходом. Він впевнений у своїх здібностях і силах, і шукатиме роботу до вподоби. Бойовий настрій Козерогів сприятиме його успіху та фінансовій стабільності.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав, яким трьом знакам китайського гороскопу пощастить 2022-го.