RU  UA  EN

Понеділок, 27 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

26 травня

Всі новини

Егоїсти та скупердяї: шість знаків Зодіаку не люблять дарувати оточуючим подарунки

Астрологи, які раніше склали гороскоп на удачу на 2022 рік, розповіли, які знаки Зодіаку народилися скупердяями та жадібними на подарунки.

Незвичайний гороскоп публікує російський "5 канал".

Козеріг

Вони стурбовані своїм фінансовим становищем, а скромність у витратах дає їм відчуття фінансової стабільності та безпеки. Козероги все ж таки роблять подарунки, але тільки найближчим людям.

Діва

Живуть на широку ногу, але сильно витратитись на подарунок вони не готові. Найчастіше, Діви купують якісь сувеніри по акції або з великою знижкою.

Рак

Не бачать сенсу у подарунках, а зайві гроші краще відкладуть на майбутнє. Ракам також простіше відмовитися від святкування якихось знаменних днів, а найближчим людям можуть подарувати якусь "корисну" господарську річ.

Телець

Ці люди з народження притягують до себе гроші, але вони не люблять витрачати свої накопичення, тим паче на подарунки іншим. Якщо Телець не проявляє своєї уваги у вигляді презентів – ви йому не цікаві.

Риби

Вони можуть витрачатися на подарунки близьким людям доти, доки дозволяють фінанси. Цим людям від народження властива скнарість і заздрість чужому матеріальному благополуччю.

Близнюки

Один із найжадібніших знаків Зодіаку. Ці люди можуть навіть подарувати те, що їм нещодавно самим вручили. Щоб не впасти в багнюку обличчям - Близнюки можуть розщедритися на дорогий презент, проте потім довго жалкують про свій вчинок.

Раніше ми публікували грошовий гороскоп і розповідали, які знаки Зодіаку незабаром розбагатіють.