RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.35
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

27 вересня

Всі новини

У боротьбі за чоловіка не знають сорому: ТОП-4 головних розлучниці за знаком Зодіаку

Тема любовних трикутників існувала в усі часи. Найчастіше у зраді винні обидва партнери, але деякі розлучниці особливо настирливі і, якщо їм сподобався конкретний чоловік, вони готові багато на що, аби завоювати його. Астрологи розповіли, до яких знаків Зодіаку належать небезпечні суперниці.

Про це повідомляє сайт ASN.

Овен

Представниці цього знаку Зодіаку не церемоняться, якщо їм сподобається конкретний чоловік. "Бачу мету - не бачу перешкод" - девіз жінок-амазонок, народжених під знаком Овна. Вони активні, яскраві та діють швидко. Об'єкт їхнього бажання не встигає схаменутися, як опиняється в обіймах жінки-Овна.

Рак

Люди, народжені під цим знаком Зодіаку, - добрі, сімейні і мають високий рівень емпатії. Але, коли закохуються, їм просто зносить дах і вони готові на багато що, щоб завоювати бажаного чоловіка. Чоловіка підкуповує в жінці-Раці якраз її слабкість. Вона виглядає безневинною і скромною, а чоловік почувається поруч із нею, як мінімум, Геркулесом.

Скорпіон

Представниці цього знака Зодіаку відрізняються розумом та кмітливістю. Вони красиві, сексуальні та хитрі. Таку суперницю перемогти важко – чоловіки практично миттєво потрапляють під її чари. Жінки-Скорпіони – природжені маніпулятори та відмінні психологи, вони наскрізь бачать людину, її сильні та слабкі сторони, і вміло "смикають за ниточки" жертву, щоб отримати вигоду для себе.

Стрілець

Жінки-Стрільці – цікаві співрозмовники та чудові друзі. Вони швидко входять у довіру до чоловіка, а йому здається, що він уже сто років знайомий із представницею цього знаку Зодіаку. Його підкуповує така щирість та відкритість. І якщо вдома з дружиною не все гаразд у стосунках, чоловік здатний піти на зраду з представницею Стрільця.

Раніше ми писали, що деякі знаки Зодіаку самі штовхають чоловіків на зраду.