RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

Читають чуже листування і скрізь пхають ніс: три головні "шпигуни" за знаком Зодіаку

У будь-яких відносинах головним пріоритетом має бути спілкування і довіра до своєї другої половинки. На жаль, порушення довіри може призвести до серйозних наслідків. У таких випадках ви можете виявити, що робите те, чого не повинні - наприклад переглядаєте листування свого партнера без явного дозволу. І хоча ви можете бути тим, хто ніколи цього не робив, але ви, швидше за все, хоч раз боролися з такою спокусою. Чи можуть такі спонукання бути записані у зірках? Дані показують, що одні знаки Зодіаку насправді більш схильні шпигувати за своїми партнерами, ніж інші.

Портал BestLife назвав топ-3 знаки Зодіаку, які є головними "шпигунами" на всьому зодіакальному колі.

3 місце – Риби

Зайнявши третє місце у цьому списку, 69 відсотків Риб заявили, що у своїх відносинах вони дещо "вишукували". Але як тільки їх ловили, вони робили з цього урок. Цей знак із пристрастю та співчуттям вбирає у себе всі "радощі та болі" життя. І в процесі підопічні цього сузір'я дозволяють своїм почуттям узяти гору над собою.

2 місце – Рак

Астрологи стверджують, що 71 відсоток Раків дивляться у телефони та комп'ютери своїх партнерів. Це не зовсім сюрприз, оскільки цей водний знак приділяє багато уваги людям, яких любить. Насправді, Ракам подобаються постійні стосунки та романтика. Але коли партнер хоче усамітнення, то можуть бути проблеми. Маючи це на увазі, ви можете виявити, що вони пхають голову майже всюди.

1 місце – Лев

Пальму першості в цьому топі заслужено одержують Леви. 75 відсотків представників цього знака зізналися, що стежать за своїми партнерами. Цей вогненний знак – природжений лідер, як зазначають астрологи. Тому вони без вагань візьмуть на себе відповідальність у відносинах, якщо це потрібно. Оскільки Леви надзвичайно незалежні і мають харизматичну енергетику, вони шукають партнера, який би відповідав їхньому характеру та потребам.

Раніше ми також публікували чотирьох найбільш холоднокровних і безглуздих знаків зодіаку.