RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Станете багатими вже в січні - китайські астрологи назвали топ-4 щасливчика

Наближається 2022 рік, який пройде під заступництвом Чорного Водяного Тигра. Уже в січні чотири знаки китайського гороскопу зіштовхнуться зі складнощами, але ті, хто зможе їх подолати, вийдуть на новий рівень фінансового благополуччя.

Про це пише sterlegrad.

Кінь

Ці люди сповнені оптимізму і в усьому здатні знайти світлий бік. Вони дорожать друзями і саме вони допомагають їм упоратися з усіма труднощами. У січні саме підтримка друзів допоможе представникам знаку покращити своє матеріальне становище. Не виключено також заступництво високопоставленої особи.

Бик

Бика з початку року у всьому супроводжуватиме удача. Вони зможуть використати це собі на користь - піднімуться кар'єрними сходами і збільшать свої доходи. Однак ці прогнози виправдаються лише для тих, хто виявить максимум працьовитості та завзятості. Такі представники знаку зможуть стати значно багатшими.

Вівця

Перший місяць 2022 року стане для Вівці благословенним часом - ці люди зможуть вирішити свої проблеми, і знайдуть нове джерело доходу, що покращить їхнє фінансове становище. Також удача посміхнеться їм і в особистих стосунках - дуже ймовірна доленосна романтична зустріч чи одруження.

Півень

Ці чесні та відкриті люди не бояться труднощів та важкої роботи. Саме ці якості допоможуть їм покращити своє матеріальне становище. Весь рік їм везтиме у справах, але найсприятливішим періодом з цієї точки зору стане січень. Ті, хто зможе правильно використати всі шанси, які він подарує, радітиме вражаючим результатам.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали талісмани для всіх знаків Зодіаку на 2022 рік.