RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Виграють ті, хто готовий до змін – гороскоп на січень від Павла Глоби

Популярний астролог Павло Глоба зробив детальний і точний прогноз на січень 2022 року для всіх знаків зодіаку. Він наголошує, що перший місяць року буде непростим.

Про це повідомляє сайт Рrokazan.

Овен

Для представників цього знака Зодіаку перший місяць буде досить приємним і позитивним. У другій декаді порадують фінансові надходження, проте треба бути вкрай уважними та остерігатися витрат.

Телець

Заповзятливість та енергія Тельців не завадить у першу декаду січня, тому що саме тоді необхідно зібрати всі сили на роботу. Зате потім вас супроводжуватиме успіх. Перші дні місяця самотні представники даного знаку думатимуть лише про флірт і випадкові зв'язки, але вже з 8 числа замисляться про серйозні стосунки.

Близнюки

Перші 10 днів місяця Близнюки будуть надзвичайно серйозними та напруженими. До середини місяця зосередженість піде, і цей знак знову почне своє невимушене та легке життя. Ті Близнюки, які будують романтичні стосунки, будуть надмірно емоційними – тому їм слід застерегтися, щоби не заробити нервовий зрив.

Рак

Ракам слід бути акуратнішими в першу декаду січня. Але до середини місяця Раки знову стануть спокійними та спокійними людьми. І дружні зв'язки стануть такими ж, як раніше.

Лев

Майже весь січень Леви присвятять творчості, самореалізації та роботі над своєю кваліфікацією. Деякі з народжених під цим знаком відчують себе акторами. Ті, хто має дітей, з ними більше проводитимуть часу. А щодо другої половини все запросто вирішиться за допомогою бесід.

Діва

Під час новорічних урочистостей саме момент налагодити спілкування зі своїми дітьми, тому що наприкінці місяця доведеться багато зусиль вкласти у роботу. Місяць обіцяє стати для Дів дуже продуктивним у плані роботи.

Терези

Терезам рекомендується відзначати свято в будинку, в колі сім'ї. Тільки з ними представники цього знака будуть добре почуватися. Очікується сімейна ідилія та гармонійність у стосунках. Тільки ближче до Різдва варто бути обережнішими, можуть виникнути невеликі конфлікти.

Скорпіон

У представників цього сузір'я настане період, коли успішно складуться справи на роботі: з'являться нові контакти і зросте інтелектуальний рівень самих Скорпіонів. До Різдва цей знак ще думатиме про рутинність на робочому місці або про своє самопочуття. Але вже після 15 числа підвищиться енергетичний потенціал, а водночас і можливості суперечок із другою половинкою. Тому треба пам'ятати, що партнер також хоче іноді висловитися.

Стрілець

Стрільці на початку року думатимуть лише про прибуток, тому що доведеться потратитися на новорічні свята. Однак саме в ці дні Стрільці виявляться надзвичайно привабливими та переконливими.

Козеріг

Більшість Козерогів захочуть побути на новорічні свята тільки з дуже близькими людьми. Їм не потрібні будуть гучні компанії, не захочеться веселощів та гулянок. Навіть у сім'ї можуть виникнути розбіжності через подібну позицію.

Водолій

Водолії поринуть у аналіз власних справ, які вони змогли або не змогли завершити до початку Нового року. Деякі з представників цього знаку навіть прикрасять свій будинок та новорічний стіл атрибутикою, яка принесе успіх на рік Водяного Тигра.

Риби

Майже весь січень риби будуть зайняті тим, як із найбільшою прагматичністю вирішити поточні проблеми. У цьому їм супроводжує товариськість, чарівність та удача у фінансових справах. Третя декада місяця принесе думки, чим Риби можуть бути корисними для цієї планети. З'являться дуже сміливі мрії майже глобального плану, причому деякі з них мають збутися.

Раніше "Апостроф" писав, які знаки Зодіаку стануть щасливчиками у січні.