RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Майстри на всі руки: названо трьох найвправніших чоловіків за знаком Зодіаку

Астрологи розповіли про найрозумніших чоловіків за гороскопом та назвали три чоловічі знаки Зодіаку, у представників яких "золоті руки".

Про найвправніших чоловіків розповіла астролог Людмила Булгакова, пише "ТСН".

1 місце - Телець

Представники знака здатні полагодити буквально все. Окрім цього, завдяки їхній запасливості та схильності до порядку, у цих чоловіків завжди знайдеться для цього все, що може знадобитися – схеми, запчастини, інструменти. Телець дуже потребує похвали та визнання своїх заслуг – у цьому випадку він готовий на будь-які подвиги.

2 місце – Рак

Чоловіки-Раки хазяйновиті, вони цінують свій дім та порядок. Однак вони ліниві і тому чинять щось тільки в крайньому випадку. Натомість вони вважають за краще не допускати поломок, уважно стежать за всім господарством, щоб усе було цілим та справним. У них все перебуває в ідеальному стані.

3 місце – Діва

Чоловіки, народжені під знаком Діви - вишукані, акуратні та витончені, їх важко уявити з молотком та з забрудненими руками. Однак це враження оманливе – вони здатні впоратися навіть із складним ремонтом, наприклад, холодильника. Проте роблять це лише у безвихідній ситуації, воліючи все ж таки віддавати такі справи майстрам.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять найбрехливіших знаків Зодіаку серед чоловіків.