RU  UA

Розрахувався душами своїх дітей: мольфарка розповіла про "контракт" Путіна з дияволом

Хоча СРСР розпався, досі триває магічна війна не лише між Росією та США, а й між Росією та Україною. На президента Росії Володимира Путіна працюють 13 сибірських шаманів, які забезпечують йому дуже серйозний рівень особистого захисту, захисту його здоров'я та особистого життя. Але шамани - прості смертні, як і решта. Враховуючи те, яка влада знаходиться в руках у Путіна, і скільки часу він при владі, деякі експерти з надприродного переконані, що силами шаманів тут не обійтися. Схоже, що Путін підписав своєю кров'ю контракт із дияволом. Причому одним контрактом не обійшлося.

Про це в ефірі програми "Руно" на Апострофі TV розповіла карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські.

Як це відбувається? Путін підписує контракт?

Ті шамани, які працюють на Путіна, здебільшого працюють зі стихіями, з природними стихіями. І вони працюють із демонічними істотами. Тобто це не обов'язково буде верхній ешелон із Дияволом. Є багато демонів, їхні види, є спеціальна наука, яка називається демонологією. І, звичайно, викликаються ці демони й у такому плані працюється із демонами.

Я вважаю особисто, що Путін підписав контракт, так само як і до нього це робив Гітлер, як до нього робив Наполеон і багато інших видатних полководців, видатних діячів історії, які продаючи свою душу і підписуючи контракт своєю кров'ю з Дияволом, отримують певні послуги, тобто одержують те, що вони просять.

Тобто Путін підписав контракт кров'ю?

Я навіть у цьому не маю сумніву.

Як це виглядає?

Ніхто не знає, як це відбувається, як знаходить посол. Не сам Диявол підходить, приходить посол, який має цього листа. На якому це рівні мало хто знає, бо це таїнство. Після того, як Гітлер помер, знайшли цей папірець і він зберігається досі.

Скільки років діє контракт?

Договір на 13 років, продовжити можна 3 рази.

А якщо враховувати, що Путін при владі 20 років, то був другий термін контракту?

Він мав продовжити контракт, але є правило, що контракт удруге вже не його кров'ю підписується, а кров'ю його рідних чи близьких. Як правило, це діти кровники, які мають його кров. І я думаю, що тому в нього так багато дітей, бо хтось піде з них.

Ти розраховуєшся своєю душею та душею своїх дітей.

Читайте також матеріал "Апострофа": Україна веде із Росією велику магічну війну - екс-учасниця секретного "Батальйону 14"