RU  UA  EN

Неділя, 2 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 червня

Всі новини

Кому потрібен напад РФ на Україну: астролог назвав два імені

Український астролог Влад Росс розповів, кому з РФ вигідне вторгнення на Україну.

Про це астролог розповів в інтерв'ю сайту "Апостроф".

За словами Росса, українсько-російська війна "на руку" двом людям – президенту РФ Володимиру Путіну та міністру оборони РФ Сергію Шойгу.

Однак він зазначив, що, незважаючи на вторгнення в Україну, незабаром Путін буде повалений.

"Ситуація наступна: або Путін нападе в березні, або робить провокації та нападе, і тут же його табакеркою по голові з близького оточення. Всі ці плани, які були розкриті та вкинуті через західні ЗМІ – це реальні плани нападу. Взагалі Путін хотів напасти в день відкриття зимових Олімпійських ігор – 4 лютого 2022 року", - заявив Влад Росс у відвертому інтерв'ю.

Більше того, фахівець пригадав слова відомої провісниці Ванги, яка свого часу заявила, що потрібно побоюватися року, в якому багато двійок – 2022.

Також Росс зазначив, що на нас чекає непростий рік Тигра.

"Складним буде лютий, і в день народження Горбачова, як я вже казав, 2 березня відбудеться страшний парад планет. До речі, Горбачов цього року теж може померти. Ви можете уявити, якби в рік Тигра він не задумав перебудову, він міг би досі перебувати при владі. А є якісь паралельні реальності, і в цих паралельних реальностях, що Горбачов мав бути скинутий, що Путін", - підсумував астролог.

Більше читайте у великому інтерв'ю на сайті Апостроф: 2022-го Україна зависне над прірвою, а до Зеленського прийдуть "32 богатирі" - астролог Влад Росс