RU  UA

Шукали 600 років: мольфарка розповіла про свою реінкарнацію

Карпатські мольфари найчастіше є самітниками і віддають перевагу відокремленому життю високо в горах. Але деякі мають особливі причини для того, щоб стати публічними особистостями. Наприклад, коли потрібно пройти процес реінкарнакції.

Про це карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські розповіла в ефірі програми Руно на Апостроф TV.

"У мене так склалося з моєю долею. Більшість мольфарів не хочуть публічності - це самітники, що живуть високо в горах. І їм не потрібна публічність, вони вже в такому віці, коли публічність їм недоречна ні до чого. А в мене це просто випадковість була" у моєму житті, коли я вирішила дати себе знати, на це були певні причини, тому що для того, щоб я дала про себе знати – це зробилося тільки для того, щоб моя попередня реінкарнація, мій чоловік, який був у мене в попередньому житті, побачивши мене, зрозумів, що так – це я, якого він шукав майже 600 років”, - стверджує Мольфарка.

За словами Мочіовські, в Україні залишилося дуже мало мольфарів. Причому не всі є тими, хто несе виключно позитив.

"Я дуже часто говорю про те, що залишилося дуже мало. Взагалі сім. І, на жаль, не всі "сонячні". Є мольфари "сонячні", тобто ті, які носять позитив, зазвичай це жінки. І є "місячні" – це темні мольфари, які займаються як чаклунством, так і цілительством. Медаль має дві сторони – чорну та білу магію. Деякі використовують лише білу, а деякі використовують і ту, і ту”, - каже Магдалена Мочіовські.

Читайте також матеріал "Апострофа": Україна веде з Росією велику магічну війну – екс-учасниця секретного "Батальйону 14"