RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Гроші у 2022 році потечуть річкою: названі три головні щасливчики за знаком Зодіаку

Гроші - одна з найважливіших складових для хорошого життя. Хоча багато хто відзначає, що гроші не головне, проте про багатство або про забезпечене життя мріє багато хто. З'ясувалося, які знаки Зодіаку в 2022 році будуть фінансово успішнішими за всіх.

Про це повідомляє Rsute.

Овен

2022 для представників цих знаків Зодіаку буде досить успішний. Овни, за своєю натурою, люди цілеспрямовані, тому не дивно, що вони захочуть стати вільнішими та незалежнішими.

Найголовніша їхня мета – це кар'єра, вони підуть на все, щоб досягти висот. Всесвіт дасть їм такий шанс у 2022 році.

Скорпіон

Символ 2022 року – Тигр, він всіляко допомагатиме Тільці багато в чому. Безумовно, гроші не сипатимуться самі по собі з неба. Проте Скорпіони — рішучі люди і вміють добиватися свого, якщо поставили собі за мету.

Телець

Розумні та практичні Тельці – найчастіше стають успішними після 30. Це їхній вік, коли розкриваються усі грані їхнього таланту. Завдяки рішучості та наполегливості вони досягають своїх цілей. Серед Тельців чимало бізнесменів, підприємців та бухгалтерів. Рідна стихія для них – фінансова. Завдяки своїй наполегливості та цілеспрямованості, Тельцям вдасться стати багатими у 2022 році.

Діва

Згідно з інформацією, серед найбагатших людей багато Дів. Вони є одним із найпрацелюбніших знаків у зодіакальному колі. Представники знака є найкращими працівниками у своїй сфері та відмінними керівниками, з якими завжди хочеться працювати. Фортуна дасть Девам шанс розбагатіти у 2022 році, і вони його точно не проґавлять.

Раніше "Апостроф" писав про знаки Зодіаку з тяжкою долею.