RU  UA  EN

Середа, 5 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.65
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 червня

4 червня

Всі новини

Рибам треба поменше сперечатися, а Терезам - подумати про здоров'я: гороскоп від Павла Глоби на 12 січня

Астрологи стверджують, що сьогодні необхідно утриматися від активних дій та з’ясовування стосунків, щоб не стати заручником емоційних поривів.

Видання Slovofraza опублікувало гороскоп на 12 січня для всіх знаків Зодіаку від відомого астролога Павла Глоби.

Овен

Сьогодні у Овнів можуть виникнути деякі труднощі, але якщо вони грамотно підійдуть до їх вирішення, то зможуть отримати з цього вигоду.

Телець

Тільцям у цей день потрібно уникати суперечок та не йти на конфронтацію. Присвятіть вільний час собі та вирішенню своїх власних проблем.

Близнюки

Цього дня зірки обіцяють Близнюкам любовні інтрижки. Вам потрібно буде набратися сміливості і зробити важливий крок на шляху до досягнення бажаного.

Рак

Раки сьогодні будуть сповнені бадьорості та енергії. Вам рекомендується направити цей потенціал у русло якісного виконання своїх робочих обов'язків. Це допоможе вам у кар'єрі.

Лев

Левам доведеться цього дня приймати швидкі рішення. Астрологи рекомендують вам скласти чіткий план, щоб нічого не проґавити і все встигнути.

Діва

Дівам сьогодні потрібно провести якнайбільше свого вільного часу з найближчими людьми. Віддаляючись від сім'ї, ви можете погіршити свої стосунки із рідними.

Терези

Терезам цей день потрібно присвятити своєму здоров'ю. Сходіть у зал на тренування або вийдіть після роботи на вечірню пробіжку у парку. Не варто із цим відкладати.

Скорпіон

Скорпіони сьогодні отримають відповідь на питання, котре їх цікавить. Також астрологи кажуть, що незабаром на вас чекає фінансова винагорода.

Стрілець

Перша половина дня для Стрільців увінчається успіхом, але для цього потрібно буде постаратися. Потім ви зможете заслужено розслабитися.

Козеріг

Козерогам потрібно добряче замислитися над взаємовідносинами зі своєю другою половинкою. Розберіться в собі та наведіть лад у своєму внутрішньому світі.

Водолій

Водолії сьогодні отримають схвалення своїх ідей. Вони сподобаються вашому керівництву, тому незабаром ви зможете реалізувати задумане.

Риби

Цього дня Риби можуть спокійно займатися звичними справами. Астрологи лише застерігають від суперечок у колективі.

Раніше ми повідомляли, що природа п'яти знаків зодіаку заважає їх особистому щастю.