RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

У них немає жодних гальм: три знаки Зодіаку здатні на жахливі підлості

Астрологи розповіли про найбільш "задушливих" і токсичних представників гороскопу і назвали три знаки Зодіаку, які схильні до підлості.

Про це пише Rsute.

Скорпіон

Астрологи називають Скорпіонів найаморальнішим знаком. Ці люди сильні і самовпевнені, вони почуваються центром Всесвіту і мало замислюються про інших. Представники знака керуються лише своїми бажаннями - вони можуть мати одразу кілька партнерів. Крім того, ці люди дуже мстиві.

Терези

Ці люди схильні до лицемірства та нещирості, вони пускають у хід вдавання і обман. Терези не говорять того, що неприємно співрозмовнику і уникають відкритої конфронтації, проте за спиною можуть творити капості. Терези роблять все для того, щоб їх "темні справи" не стали всім відомі. Вони не відчувають докорів совісті та почуття провини, вважаючи свою поведінку нормальною.

Близнюки

Представники знака справляють враження товариських і дружелюбних, але за їх зовнішньою відкритістю часто ховається лицемірна натура. Близнюки - майстерні маніпулятори, які не гребують у досягненні своїх цілей хитрістю та підступністю. Добиваючись свого, вони легко переступають через друзів і коханих.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали чотири найбільш холоднокровні і байдужі знаки Зодіаку.