RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Проситимете гроші в борг - три знаки Зодіаку чекають фінансові проблеми в січні

Для більшості знаків Зодіаку, січень буде продуктивним та фінансово прибутковим місяцем. Проте астрологи виділяють трьох представників гороскопу, у яких наприкінці першого місяця Нового року буде тяжко з грошима.

Про це повідомляє "FTimes".

Рак

Представники цього знаку Зодіаку відрізняються відповідальністю та вмінням заощаджувати, не витрачати зайвого. Марнотратність не властива Ракам, вони намагаються уникати спонтанних необдуманих покупок і зазвичай купують тільки необхідне. Проте, наприкінці січня, з тих чи інших причин, у представників знака є великі ризики не встояти перед спокусою та здійснити покупку, про яку вони згодом пошкодують. Крім того, можуть бути незаплановані витрати. Ракам у цей період слід звернути увагу на планування бюджету та уважно вивчати документи перед їх підписанням.

Терези

Друга половина січня може стати несприятливим періодом для Терезів. Приватним підприємцям загрожують грошові збитки, втрата накопичень та вкладів. У цей час краще “відсидітися”, перечекати та не приймати глобальних рішень. Астрологи радять не допускати професійного вигоряння та звернути увагу на фізичне здоров'я: висипатись, гуляти, проводити час із користю для організму.

Стрілець

Для представників цього знака Зодіаку друга половина січня не буде такою ж складною, як для перших двох знаків. Однак на те, що цей час буде успішним, також не варто розраховувати. Премій або підвищення не передбачається і існує великий ризик припуститися фатальної помилки, внаслідок якої можлива велика втрата грошей. Стрільцям не рекомендується звалювати на себе непосильну ношу, краще брати роботу по силам та стабільно її виконувати.

Раніше ми писали, які три знаки Зодіаку, здатні на жахливі підлості.